Second Best krijgt een make-over!

Van 1 tot en met 9 juli wordt de winkel in een nieuw jasje gestoken. Even voorstellen: mijn naam is Ayla Zengin-Smit en vanaf 1 juli ben ik de trotse eigenaar van salon Second Best – Selected Treasures aan de Korte Molenstraat 7 in Den Haag. Samen met mijn partner en drie prachtige dochters woon ik met veel plezier in dezelfde stad. Mijn carrière door de jaren heen is heel divers verlopen maar als ik terugkijk is het ondernemen voor mij het allerleukst gebleken. Zo heb ik een kapperszaak en na een studie psychologie een eigen praktijk gehad. Uiteindelijk zijn we in verband met het werk van mijn partner verhuisd naar Brussel. Wat mij daar opviel was dat men er zo modieus, verzorgd en zelfverzekerd uitzag. Tot in de puntjes verzorgd en dat fascineerde mij. Na wat onderzoek kwam ik erachter dat men zich daar laat adviseren over hoe het beste voor de dag te kunnen komen, zowel op het werk als privé. Een goed verzorgd uiterlijk is daar echt als succesfactor van belang! En zo enthousiast als ik daarover was, ben ik meteen de opleidingen in de bekende mode-steden Antwerpen en Hasselt gaan volgen. Dit vakgebied bleek op zoveel vlakken boeiend en inspirerend dat ik me na terugkomst in Nederland, naast mijn adviespraktijk voor kleur- en stijl nog veel verder ben gaan ontwikkelen. Maar, ik miste iets dat het voor mij helemaal compleet zou maken, namelijk kleding; het attribuut om mijn adviezen te kunnen benadrukken! Wat voor kleding dit zou moeten zijn wist ik meteen. Zelf draag ik graag vintage en exclusieve tweedehandskleding want mijn motto is dat je mooie dingen ‘de pareltjes’ een tweede leven moet gunnen.Ik heb daar uiteraard een visie bij, maar dat is voor een later bericht.

 

Nieuwsgierig geworden? Nog even geduld! Vanaf 1 juli tot en met 9 juli zijn we dicht voor een opknapbeurt. Maar vanaf 10 juli ben ik weer open! Kom dan vooral langs voor een persoonlijke kennismaking met een drankje en een hapje.

Tot ziens!

 

Ayla